Az uszoda

Budapesttől mindössze 10 km-re fekvő Telki, gyönyörű környezetben, természetvédelmi területekkel körülölelve a Zsámbéki medencében fekszik. A házakig lenyúló erdő a kirándulási lehetőségeken kívül kristálytiszta levegőjével várja az ide látogatókat. Ebben a nyugodt, zöld környezetben épült 2014. Nyarán a Telki Tenisz és Sportcentrum, ahol az uszoda található.
Kívülről már maga az épület is bizalmat áraszt vidám színeivel és igényes környezetével. Parkolásra az uszodával szemben van lehetőség, babakocsival könnyedén közlekedhetünk, mert minden akadálymentesített. Belépve az épületbe szemben van a recepció, innen jobbra jutunk el az öltözőkig, balra pedig egy váró van. A váróból felnőtt és gyermek mosdó is nyílik. Aki babakocsival érkezik balra, a bejárat mellé tudja elhelyezni.
Az emeleten a 2015 őszén nyíló óvoda található, ez már nem az uszoda része.
Az öltözőbe, és az uszodatérbe a hordozót be lehet vinni, de a babakocsit nem. Az uszodába utcai öltözetben kísérőként ingyen be lehet menni, de papucs használata kötelező.
Fontos! Az öltözőben először anya/apa öltözik át fürdőruhába, és csak ezután öltözik a gyermek. A baba öltöztetésére az öltözők utáni helyiségben, ill. az uszodatérben elhelyezett pelenkázókon van lehetőség. A már járni tudó babáknak járókát is biztosítunk.
A medence mélysége 50-150 cm. fokozatosan mélyülő. A víz hőfoka 30°C.

A vízbe, zuhanyozás után CSAK az oktató engedélyével lehet bemenni!

Az uszoda melletti épületben büfé is található.

Megközelítés a Széna térről induló menetrendszerinti volánbusszal kb. 25 perc alatt. Telkiben a megálló a Sportcentrumtól 300 méterre van. Vagy autóval több irányból.